Ποικιλίδου Μαρία, Παθολόγος-Υπερτασιολόγος, Τσιμισκή 34, Θεσ/νίκη (Στάση Αριστοτέλους) English speaking?

Η Γιατρός

Σχετικά Με τη Γιατρό Μαρία Ποικιλίδου

Η γιατρός σας υποδέχεται στο ιδιωτικό της ιατρείο, σε ένα σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο χώρο που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύτηκε στην Εσωτερική Παθολογία στη Β’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης και έχει τον τίτλο της κλινικής υπερτασιολόγου από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης. Από το 2004 είναι συνεργάτιδα του τμήματος Υπέρτασης της Α’ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ όπου  εκπόνησε τη διδακτορική διατριβή της και ασχολείται έως σήμερα με την κλινική έρευνα, τη διδασκαλία σε φοιτητές ιατρικής καθώς και με την εκπαίδευση των ιατρών στον τομέα της υπέρταση.

Η γιατρός μετεκπαιδεύτηκε στο National Institutes of Health όπου ασχολήθηκε με την έρευνα σε μοριακό επίπεδο της γήρανσης των αγγείων και στο Johns Hopkins Hospital στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ.

Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη διερεύνηση και θεραπεία δευτεροπαθών μορφών υπέρτασης και την υπέρταση σε ειδικές ομάδες όπως η υπέρταση στην εγκυμοσύνη, την υπέρταση στα παιδιά, το διαβήτη, τη νεφρική ανεπάρκεια και διαθέτει πιστοποιημένες συσκευές 24ωρης καταγραφής πίεσης για τη έγκυρη διάγνωση και παρακολούθηση της υπέρτασης.

Αναλαμβάνει τη διάγνωση και θεραπεία των έκτακτων παθολογικών περιστατικών, αλλά και τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία χρονίων παθολογικών καταστάσεων όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η δυσλιπιδαιμία και η παχυσαρκία.
Διενεργεί επίσης λιπομέτρηση με τη συσκευή και μέτρηση βασικού μεταβολισμού για τη σωστή αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με την απαραίτητη ιατρική καθοδήγηση. Η γιατρός παρακολουθεί τα σύγχρονα ιατρικά δρώμενα συμμετέχοντας σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Clinical Hypertension Specialist

Ειδίκευση στην Κλινική Υπερτασιολογία - European Society of Hypertension

Αισθανθείτε στο Ιατρείο μας άνεση, ασφάλεια και σιγουριά.

Σας περιμένουμε στο Ιατρείο μας

Κλείστε ένα Ραντεβού


Dr. Pikilidou

Μαρία Ποικιλίδου MD, MSc, PhD
Παθολόγος - Υπερτασιολόγος
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου
Μετεκπαιδευθείσα στις ΗΠΑ στο
National Institutes of Health
και John Hopkins Hospital

Τσιμισκή 34, 54623 Θεσσαλονίκη [4ος Όροφος]
pikilidou1@gmail.com
dr@pikilidou.gr
Τηλ. Ραντεβού +30 2310 254 444

ΩΡΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Δευ  13:00-17:00
Τρι   10:00-13:00 - 17:00-21:00
Τετ   13:00-17:00
Πέμ  10:00-13:00 - 17:00-21:00
Παρ  16:00-20:00
Σάβ  Κλειστά
Κυρ  Κλειστά

Τηλεϊατρική με τη Γιατρό

Τηλεϊατρική με τη Γιατρό Μ. Ποικιλίδου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
GOV.GR

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Αξιολόγησε την Dr. Maria Pikilidou στη Google